El-installation & Service

El-installation og el-service skal få din virksomhed eller bygning til at fungere så optimalt og energibesparende som muligt.

Hos El-Tek Nord har vi to sammenhængende typer el-service: Den daglige, der vedligeholder dine installationer og forebygger eventuel nedetid. Og den udbedrende, hvis uheldet, mod forventning, skulle være ude.

Sammen med vores solide, håndskårne installationsmetoder, danner El-Tek Nords installation og service det mest sikre grundlag for effektive el-løsninger hos dig.

Vi installerer og servicerer alt el. Vi går omhyggeligt og professionelt til enhver opgave. Samtidigt tænker vi kreativt og finder nye metoder, hvis de gængse ikke passer i dine bygninger.

Ingen opgaver er for små. Og (næsten) ingen for store. Vi afleverer vores opgaver til tiden, og du kan regne med, at ”et ord er et ord”, holder hos os.

Vi vil rigtig gerne fortælle dig mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 30 29 09 67 eller mail mp@elteknord.dk. Så finder vi en tid i kalenderen. Vi kan naturligvis også give dig et helt uforpligtende tilbud på opgaven.