Industriservice & Fejlfinding

På trods af solide installationer og regelmæssige serviceeftersyn, sker det alligevel ind imellem, at en maskine eller installation sætter ud.

Hvis det er tilfældet hos dig, er det vores opgave at finde og rette fejlen så hurtigt som muligt, så du oplever mindst nedetid i din produktion – og i øvrigt færrest gener.

Vi har både erfaringen, de rette måleinstrumenter og ikke mindst den kreative tankegang, der betyder, at vi ofte finder en fejl før forventet. På den måde hjælper vi dig med at mindske dit tab – og sørger for at du kan genoptage produktionen så hurtigt som muligt.

Servicekontrakt
Når du henvender dig til os, rykker vi naturligvis ud så snart, vi kan. Men du kan også tegne en servicekontrakt med os. I denne indgår f.eks. regelmæssige eftersyn – og – hvis du ønsker det –  en max.tid fra du har ringet os op, til vi er hos dig for at udbedre  fejl.

Kontakt os på 30 29 09 67 eller mp@elteknord.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og aftaler gerne et møde, såfremt du ønsker at høre mere om servicekontrakter.