Service & fejlfinding

Service og fejlfinding af maskiner og installationer

Har du et problem med en maskine eller en elinstallation, så kan vi hjælpe dig. Hos El-Tek Nord udfører vi service og fejlfinding på både nye og gamle maskiner samt husinstallationer. Så springer sikringen, bliver HPFI-relæet hjemme i privaten slået ud, eller går det elektriske i stykker på maskinerne, så finder vi fejlen og får det til at virke igen. Vi har den rette erfaring og det helt rigtige måleudstyr til at hjælpe dig med netop din opgave, så du kan fortsætte din hverdag eller dit arbejde som før.

 

Professionel service og rådgivning

Hos El-Tek Nord kan du altid regne med at få hjælp af en dygtig og erfaren medarbejder, der brænder for sit fag. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde og kundetilfredshed. Du får samtidig den bedste service og de mest optimale løsninger. Dine elinstallationer er i trygge og professionelle hænder hos os.

 

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med service og fejlfinding, så kontakt os på telefon 30 29 09 67 eller mail mp@elteknord.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og besvarer din henvendelse hurtigst muligt.