Tavlebygning & Montage

Tavlebygning og montage

Der findes mange muligheder inden for tavlebygning. Hos El-Tek Nord får du altid den mest optimale løsning, når du har brug for en ny tavle. Vi bygger både store og små eltavler samt maskintavler. Vi kører også ud med tavlen og monterer den for dig.

Vi går aldrig på kompromis med sikkerhed og kontrol. Vi anvender kvalitetskomponenter, når vi bygger vores eltavler. Du kan derfor forvente en tavleløsning i højeste kvalitet.

 

Stor ekspertise og god service

Vores kompetente medarbejdere står til rådighed, når du har brug for os. Vi vejleder og rådgiver både før og under produktionsfasen, samt når der skal følges op. Du kan altid forvente stor ekspertise og god service, når du indgår et samarbejde med os. Vi overholder vores aftaler på alle punkter.

 

El-dokumentation

Vi bygger tavlerne ud fra din el-dokumentation. Har du ingen el-dokumentation kan vi også stå for at udarbejde dokumentationen. Det gør vi ved at tegne el-tegninger og lave dimensionering af komponenter og kabler samt varmetabsberegning på tavlerne. Alt el-dokumention udarbejde i programmet PcSchematic.

 

Kontakt os og få et tilbud

Ønsker du flere informationer eller et uforpligtende tilbud på tavlebygning, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 30 29 09 67 eller mail mp@elteknord.dk